过儿 发表于 2005-1-6 18:49

我见很多人下啊 现在还有35个种~

SsdHhaLz 发表于 2005-1-7 08:36

下面是引用过儿于2005-01-06 16:30发表的:

THE BLACK Mages?
前段时间的LIVE也有 上次发过了~

完俩~完俩~错过了……

过儿 发表于 2005-1-7 09:15

你要就再发一次啦~

greyrain 发表于 2005-1-7 19:35

汗~~1G呀,我先整理一下硬盘…………

victor1111 发表于 2005-1-7 20:29

1G?有那么大吗??不是才70M左右吗?

过儿 发表于 2005-1-7 21:29

内容在1楼
I、II还有LIVE版~
可以选择下载~不过好慢 白天做种

属性王 发表于 2005-1-8 04:39

每个人都似乎好唔中意OTHER WORLD果种咁ROCK嘅旋律,因为系FF里面係好少出现D咁错综复杂嘅音乐,但又有人讲系FFX开场果场BIZ BALL里配合TIDUS嘅表现係发挥得非常之唔错咖,的确!不过我觉得真正发挥呢首歌嘅作用係最后同老豆对决果阵,听住D咁串嘅歌词同睇住老豆咁串嘅样我就感觉两父子都忍受住痛苦,老豆越係串就似乎使我感觉佢用乐观嘅态度来对待呢场同SIN讲BYE BYE嘅惨痛决斗……结果咁热血嘅旋律咁激烈嘅战斗,最后流底嘅,只有抹唔去嘅眼泪。JECHT:仔啊,你又哭喇。TIDUS:呣~~老豆,我好憎你,我好曾你!!
我:……(眼泪)

过儿 发表于 2005-1-8 10:55

同感 所以比较喜欢 OTHER WORLD

PS: 发帖最好用普通话 否则很多人都看不懂~

luoxiqofy 发表于 2005-1-8 10:59

下面是引用过儿于2005-01-08 10:55发表的:
同感 所以比较喜欢 OTHER WORLD

PS: 发帖最好用普通话 否则很多人都看不懂~
估计要的就是那种效果..= =

cwl745 发表于 2005-1-8 15:36

下面是引用过儿于2005-01-07 21:29发表的:
内容在1楼
I、II还有LIVE版~
可以选择下载~不过好慢 白天做种
没有种子。。还有少人下。。。请在贪婪发布宣传提高速度。。拜托了
页: 1 2 [3] 4
查看完整版本: [音乐]THE BLACK Mages II -- The Skies Above(注意1楼)