A9VG电玩部落论坛

[讨论] 啥事没干,微软居然给我送了160点跟48小时金会员体验...

种子
51 点
Here are your free tokens  
from Xbox LIVE  

Due to a technical error, you received an e-mail from us with a missing token code. As a correction, we’ve provided you with the 48 hour trial token, as well as a free 160 Microsoft Points token below.  

Your first gift is:                               Your second gift is:  
48 hour trial – Xbox LIVE Gold        160 Microsoft Points  

To redeem your free tokens:  

•  Sign into your Xbox LIVE account.  

•  Select Redeem Code from the My Xbox menu.  

•  Enter the codes below.  

Redeem codes now.  

这个号续了几次金会员没成功就很久没用了,今天突然收到这邮件......看来我RP爆发了.

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?注册

x

种子
45 点
那么好???怎么搞的

求败者

球王梅西

种子
1424 点
160点可以买个头像

种子
5 点
其实也没啥,这就跟什么老号复活,老会员复活,大侠重出江湖一类的活动一样,进一步引诱你进入微软的市场

种子
29 点
骗你上线,然后BAN你

种子
51 点
这48小时体验貌似只有银会员才能用吧?我现在的ID冲了一年金会员呢,48小时的会过期吗?
该用户已被禁言

流放者(禁止发言)

バサラの歌 男の美学 君子の風  王者の気

种子
5 点
不感兴趣,对微软.........

审判者

ALL IN ONE

种子
5 点
winner_wd 发表于 2011-5-19 21:38
这48小时体验貌似只有银会员才能用吧?我现在的ID冲了一年金会员呢,48小时的会过期吗?

你现在是用不了的,等银会员再用吧。

种子
5 点
Due to a technical error, you received an e-mail from us with a missing token code.As a correction……
之前MS有跟你误发过一个邮件?建议楼主今天来不及的话,明天起床做第一件事就是买***

战士

XBOX360加油!

种子
2 点
序章 发表于 2011-5-19 22:05
Due to a technical error, you received an e-mail from us with a missing token code.As a correction… ...

这话就是纯搞笑的吧……前几天就有MS要给部分会员随机赠送小额点数的消息