A9VG电玩部落论坛

【《血污》官方最新消息+口语翻译】7月12日2019更新

超级版主

铁拳男

种子
5959 点

7月12日2019
Switch版IGA DLC已经在Eshop上线,Switch版的性能更新补丁还在制作中,Ps4和XB1版DLC也在努力中。

7月9日2019
Xbox Players: Update 1.0.0.5 is live. This update fixes the "Chest Bug"  by allowing the game to check the player’s inventory to see if a critical item is missing. If so, the chest will close and provide access to those items.

Thanks for your patience as we improve the game.

Xbox 补丁 1.0.0.5已经上线,修复宝箱bug,这个补丁允许检测玩家的道具箱看看是否有关键物品丢失,修复以后独一无二的物品可以在现有游戏进度中获得了(不需要开新档才能修正)

===========================================================================

7月4日2019

Hello again everyone! Not to be outdone, our amazing production and development teams came through with confirmed updates to share with you regarding progress on bug fixing, DLC and improvements to the Switch, and even bonus info on platform wide improvements! So let’s dive right in:
大家好,给大家更新点关于补丁和修复进度的细节。
===========================================================================
Chest Bug 宝箱Bug
Xbox One (Status: Fix Incoming)  Xbox版修复补丁要来了

种子
55 点
我比较关心日服psn啥时候上啊啊啊

有没有大佬知道确切时间=。=
fmm

种子
24 点
话说ns版不是本来就有繁体中文吗?这画面煳的一逼,不知还有救吗……

征服者

忍者红叶传

种子
31 点
PS4版这个月能玩到DLC了吗

种子
262 点
我只关心这个机翻什么时候修正

超级版主

铁拳男

种子
5959 点
胖胖小子 发表于 2019-7-4 08:47
我只关心这个机翻什么时候修正

我觉得难了,这等于要重新做汉化

种子
262 点
tekkenman 发表于 2019-7-4 16:59
我觉得难了,这等于要重新做汉化

心目中唯一的败笔!BUG都忍了,二氧化钛这种,炸了。

超级版主

铁拳男

种子
5959 点
胖胖小子 发表于 2019-7-4 09:02
心目中唯一的败笔!BUG都忍了,二氧化钛这种,炸了。

这是什么?            

圣骑士

LunarWing

种子
26 点
tekkenman 发表于 2019-7-4 17:14
这是什么?

终焉之间的小蜜蜂

超级版主

铁拳男

种子
5959 点