A9VG电玩部落论坛

[PS3] “PS3烧房子”始作俑者 承认是 自己开玩笑

关闭 [复制链接]

种子
0 点
http://netnoob.instantspot.com/blog/

It was all just a joke! Sorry sony!

Posted At : December 5, 2006 2:43 PM

First off I would like to say I dont owen a playstation 3 or a house.. I got a very lovely call from sony today,after my story hit the U.S.A it got big in other parts of the world. In Japan alone I had over 23,000 unique views in one day after a news station reported my story. In the U.S.A I had over 30,000 in just a few days, now some people at sony are a little pissed. Im not going into any names but a legal head at sony made it nice a clear that I need to let everyone know it was all just a scam. He told me the last few weeks, sony had over 200 calls from people concerned about their PS3.

Once again.. My house was not burned down, and I never owned a playstation 3. Thank you, and sorry to the poeple I might have made second guess Sony's responsibility for making their first prority the safety of the customers..

中文翻译(转自巴哈):

一切不过只是一则玩笑!谨向SONY致歉!

首先,我要澄清:我并未拥有PS3主机,更没有自己的房子。

我今天接到从SONY打来、非常贴心的电话,

对方告诉我,在我的虚构故事轰动全美之后,更在世界上其他地方扩大效应。

有个日本的游戏新闻网站转PO我的文章之后,

一天之内,SONY接到了两万三千封以上来自不同玩家的回应,

这还不包含来自美国本土的三万封讯息,许多人都对SONY的产品感到忧心忡忡。

这使得我发现事态有多严重,我必须为自己的行为负责,

清楚地把事实真相公布出来,让全部的人都知道。

当然,SONY的工作人员是辗转询问过两百人以上才找到我的。

首先,我所居住的房子并没有发生火灾,

第二,我个人从未拥有PS3主机。

谢谢大家对我的关心,还有那些愿意帮我向SONY申请索赔的善心人士,

更要向SONY深深道歉及感谢,谢谢他们对消费者提供的保障及谅解。.
该用户已被禁言

种子
0 点
我说他怎么不想要索赔呢
原来是这样

种子
261 点
SONY不告他?要是我就肯定告他诽谤了!
该用户已被禁言

流放者(禁止发言)

A9VG被拐妇女救助站站长

种子
2 点
想起前几天这里的战贴,我又想起最近流行的一句广告词:
你被耍了。
该用户已被禁言

种子
7 点
无聊的软饭........

挂版VIP

μ’sic Forever

种子
21 点
挺搞笑的,S也被他耍得够晕的了
该用户已被禁言

种子
0 点
炒作.......?
文章长度错误(请控制在16-500000字节)
该用户已被禁言

种子
2 点
不知道sony背后给了多少银子 ^_^

种子
0 点
不管承不承认,ps3都是zha

种子
10 点
呵呵!现在没技术的人越发的多了!