A9VG电玩部落论坛

楼主: 铁拳命

[原创]希望大家一起来——用一首歌来纪念你的爱情(仅限一首)

种子
5 点

一路向北

后视镜里的世界
越来越远的道别
你转身向背
侧脸还是很美
我用眼光去追
竟听见你的泪

在车窗外面排徊
是我错失的机会
你站的方位
跟我中间隔着泪
街景一直在后退
你的崩溃在窗外零碎

我一路向北
离开有你的季节
你说你好累
已无法再爱上谁
风在山路吹
过往的画面
全都是我不对
细数惭愧我伤你几回

后视镜里的世界
越来越远的道别
你转身向背
侧脸还是很美
我用眼光去追
竟听见你的泪

在车窗外面排徊
是我错失的机会
你站的方位
跟我中间隔着泪
街景一直在后退
你的崩溃在窗外零碎

我一路向北
离开有你的季节
你说你好累
已无法再爱上谁
风在山路吹
过往的画面
全都是我不对
细数惭愧我伤你几回

我一路向北
离开有你的季节
方向盘周围
回转着我的后悔
我加速超越
却甩不掉紧紧跟随的伤悲
细数惭愧我伤你几回
停止狼狈就让错纯粹

种子
5 点
stop crying your heart out  
oasis     

Hold up
Hold on
Don't be scared
You'll never change what's been and gone
May your smile (may your smile)
Shine on (shine on)
Don't be scared (don't be scared)
Your destiny may keep you warm
Cos all of the stars
Are fading away
Just try not to worry
You'll see them some day
Take what you need
And be on your way
And stop crying your heart out
Get up (get up)
Come on (come on)
Why're you scared? (I'm not scared)
You'll never change
What's been and gone
And stop crying your heart out
We're all of us stars
We're fading away
You'll see us some day
Just take what you need
Stop crying your heart out
Stop crying your heart out

征服者

舞蹈者

种子
0 点
前话收回~~~如果要用什么纪念我的初恋就用这个歌曲好了~~~

Gun's N' Roses - I Don't Care About You

Yeah!

I'm from South Philadelphia up on Avenue C
I've seen empty hands that was waitin' to freeze
Up from the power at home

I don't care about you
Fuck you!
Fuck you!

I've seen Hollywood Boulevard
Welfare hotel
And I spent the night in jail
At the Wilcox Hotel

Fuck you!

I've seen an old man have a heart attack in Manhattan
Well he died while we just stood there lookin' at him
Ain't he cute?

Fuck you!

I seen mad rollin' drunks
I seen bodies in the streets
I saw a man who was sleepin' in his own puke
And a man with no legs crawlin' down
Fifth Street tryin' just to get somethin' to eat

Fuck you!
Fuck you!
Fuck you!

Fuck you!

Uh, that hurt man
Alright
Perfect

终结者

暖...

种子
5 点
我觉得大家选的歌都很悲凉..........
我决定用这首歌来形容我的初恋《如果的事》——范玮琪 张韶涵
如果你已经不能控制
每天想我一次
如果你因为我而诚实
如果你看我的电影
听我爱的cd
如果你能带我一起旅行
如果你决定跟随感觉
为爱勇敢一次
如果你说我们有彼此
如果你会开始相信
这般恋爱心情
如果你能给我如果的事
我只要你一件如果的事
我会奋不顾身地去爱你

征服者

舞蹈者

种子
0 点
下面是引用liujie8734于2005-11-18 00:41发表的:

.......

NO NO ~~~+反正我肯定不是
相反是很热血沸腾     
该用户已被禁言

种子
0 点
郑秀文  《值得》

种子
0 点
被遗忘的时光……

歌词忘了, 好像是蔡琴唱的吧^_^

[wmv]http://219.153.7.151:8576/wma1/0233/1.Wma[/wmv]

种子
0 点
发如雪

狼牙月伊人憔悴我举杯饮尽了风雪
是谁打翻前世柜惹尘埃是非

缘字诀几番轮回你锁眉哭红颜唤不回
纵然青史已经成灰我爱不灭

繁华如三千东流水
我只取一瓢爱了解只恋你化身的蝶

你发如雪凄美了离别我焚香感动了谁
邀明月让回忆皎洁爱在月光下完美

你发如雪纷飞了眼泪我等待苍老了谁
红尘醉微醺的岁月我用无悔刻永世爱你的碑

rap:
你发如雪凄美了离别我焚香感动了谁
邀明月让回忆皎洁爱在月光下完美

你发如雪纷飞了眼泪
我等待苍老了谁红尘醉微醺的岁月

啦儿啦啦儿啦啦儿啦儿啦啦儿啦啦儿啦啦儿啦儿啦

铜镜映无邪扎马尾你若撒野今生我把酒奉陪

骑士

黑色的翅膀

种子
5 点
下面是引用liujie8734于2005-11-18 00:41发表的:
.......

莫非是我的头开的不好?

征服者

华丽的推倒团55号 ワレベ

种子
6 点
如果留下多一秒钟
可以减少明天想你的痛
我会愿意放下所有
交换任何一丝丝可能的占有

幸福只剩一杯沙漏
眼睁睁看着一幕幕甜蜜