A9VG电玩部落论坛

楼主: gxb

PS官方模拟器前端(POPStarter_2017/10/20 RIP6)

种子
5 点
已解决生化危机3的死机问题

种子
10 点
请问这个能安装到HDL机器上吗,谢了

圣骑士

海拉尔观光团

种子
12 点
LZ,不会用WINHEX这个软件啊,怎么修改0X418啊,能不能把过程再说细些,我不知道哪些字符对应0X418啊
gxb

征服者

Retro Gamer

种子
5 点

BETA12已出
http://aybabtu.chez.com/kHn/SOFT ... 06_OBT_20151124.zip

** 2015/11/24 (Beta 12) **
- Bugfixed : $SAFEMODE (in CHEATS.TXT) not working

- User authentication is supported in SMB mode
  Write your username to line 2 and your plain-text password to line 3 of SMBCONFIG.DAT.
  Don't write anything to line 2 and 3 for guest access

- Yet another built-in BIOS hack, to boot games that have a broken license (or no valid bootsector at all)
  VCDs with messed up bootsector will be run in the POPS native NTSC video mode. Want PAL ? See $FORCEPAL below.
(这个可能修正了格兰蒂亚汉化版,仅仅是可能)
- Added $FORCEPAL (in CHEATS.TXT)
  Useful for PAL VCDs that don't have a valid license text in their bootsector.
  It forces the activation of the PAL patcher (POPS will run it PAL) and patches the BIOS region code to Euro (shows the boot screen in PAL).

圣骑士

海拉尔观光团

种子
12 点
gxb 发表于 2015-11-25 12:10
BETA12已出
http://aybabtu.chez.com/kHn/SOFTWARES/POPStarter_r13_WIP_06_OBT_20151124.zip

你说的那些兼容性补丁,在哪里下载啊?置顶1楼里的文件我都下了,没找到补丁啊
gxb

征服者

Retro Gamer

种子
5 点
ydy135 发表于 2015-11-25 12:14
你说的那些兼容性补丁,在哪里下载啊?置顶1楼里的文件我都下了,没找到补丁啊 ...

不需要了
直接在游戏存档的文件夹新建一个CHEAT.TXT的文本文档,里面写上兼容模式就行了
详见三楼
不过你什么游戏,为什么需要兼容补丁?

圣骑士

海拉尔观光团

种子
12 点
gxb 发表于 2015-11-25 12:20
不需要了
直接在游戏存档的文件夹新建一个CHEAT.TXT的文本文档,里面写上兼容模式就行了
详见三楼

多谢,您提供的模拟器帮我圆了一个梦——在电视上玩古惑狼

圣骑士

中国异度联盟盟主

种子
92 点
BETA12不错,之前几个2CD游戏都可以正常运行了,待测试GRANDIA汉化版

圣骑士

中国异度联盟盟主

种子
92 点

GRANDIA中文版的专用BIOS,改名BIOS.BIN放在游戏对应的虚拟记忆卡目录下吧

种子
41 点
格兰地亚汉化版加bios文件假死在PS标志画面,不加bios乱码